TLF 22 69 12 99 ÅPNINGSTID: MAN-FRE: 09-20 LØR: 10-17 SØN: 10-17

Kirurgi ved Bogstadveien Legevakt

Privat legesenter i Oslo.

Privat legesenter i Oslo.

Overlege Kristian Sørensen er spesialist i plastikkirurgi i Norge og Storbritannia. Han studerte i Glasgow 1995-2000 og tok deretter den kirurgiske utdannelsen i Skottland og England. Der fikk han en bred utdannelse med erfaring i hode-hals-rekonstruksjon, facialis parese, brystrekonstruksjon, håndkirurgi, brannskader, sårbehandling, traumekirurgi og rekonstruksjon, medfødte misdannelser (hypospadi, vaskulære anomalier) og estetisk kirurgi. Han ble Member of the Royal College of Surgeons i 2004 og Fellow of the Royal College of Surgeons (Plastic Surgery) i 2012, og ble godkjent spesialist i plastikkirurgi i Storbritannia i 2013. Dr. Sørensen ble godkjent spesialist i Norge i 2014.
Han flyttet tilbake til Norge etter å ha blitt tilbudt jobb som overlege ved Plastikkirurgisk avdeling, Oslo Universitetssykehus, og har jobbet der siden september 2015. Han har en sub-spesialist interesse i hode-hals kirurgi, mikrokirurgi rekonstruksjon og estetiske behandlinger/ kirurgi.
Dr. Sørensen har lang erfaring med å fjerne kutane/subkutane lesjoner i tillegg til hudcancer, og vi tilbyr rask behandling med en spesialist til dette, i tillegg til personlig oppfølging med histologisvar. Dette skjer i behagelige omgivelser ved vår klinikk i Bogstadveien.
Dr. Sørensen er i dag medlem av Den norske lægeforeningen, Norsk Plastikkirurgisk forening, British Association of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Plastic Surgery og Fellow of the Royal College of Surgeons Edinburgh.


HOS OSS FÅR DU TIME PÅ DAGEN. KORT ELLER INGEN VENTETID. – Bogstadveien Legevakt


HOS OSS FÅR DU TIME PÅ DAGEN. VI HAR INGEN ELLER KORT VENTETID.

Vi tar imot ”drop-in” i hele åpningstiden.Velkommen til Bogstadveien Legevakt

Bogstadveien Legevakt
Hvorfor velge oss?

Hos oss er alle velkomne, uavhengig av hvor du bor, hvor gammel du er eller hvilke medisinske behov du har. Du får time på dagen. Vi tar også imot ”drop-in” i hele åpningstiden.

Vi kan tilby rask behandling til fornuftige priser

  • Legevakt uten ventetid
  • Akutthjelp
  • Sykebesøk hjem til deg
  • Allmennmedisin
  • Svangerskapskontroll
  • Reisevaksinasjon

Vi er her for å hjelpe deg når du raskt trenger det.


Bestill time